Mistrovství světa ve stolním tenisu

V Hradci Králové se koná mistrovství světa!  A kdo ho organizuje? No přeci náš Sportovní klub Integra, který má dlouholeté zkušenosti s organizováním mistrovství republiky v tomto krásném a hbitém sportu a také z organizování mistrovství Evropy.
Toto INAS Mistrovství světa 2017 ve stolním tenisu je určeno pro nejlepší hráče z celého světa, kteří chodí do speciálních škol z celého světa. Zároveň je kvalifikací na Global Games 2019, které jsou nejvýznamnější soutěží pro tuto kategorii. Je nejen sportovním, ale i společenským setkáním sportovců mluvících různou řečí.
Bude se účastnit 14 zemí:
Česká republika, Egypt, Estonsko, Finsko, Francie, Hong Kong, Chile, Itálie, Německo, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Thajsko, Turecko.
SK INTEGRA Hradec Králové jako člen ČSMPS realizuje poslání a cíle ČSMPS na území Královéhradeckého kraje a organizuje sportovní aktivity žáků, studentů, klientů či absolventů speciálních škol.
Součástí reprezentace České republiky na tomto mistrovství světa jsou dokonce i naši dlouholetí členové SK Integra a hráči: Jana Feixová, Filip Zahálka a Denis Ksandr. K tomuto úspěchu jim gratulujeme a přejeme jim hodně štěstí!!!
A také doufáme, že se na ně přijdete podívat, zafandíte a pomůžete jim k úspěchu!
pozvánka