Jarmark 2017

Rok na sebe nenechal dlouho čekat a do naší školy přišlo opět adventní období. Období čtyř týdnů, během kterých se všichni připravujeme a těšíme na nejkrásnější svátky v roce – dlouho očekávané Vánoce. My jsme se na ně také pečlivě připravovali. Díky velmi usilovné práci dětí, učitelů a maminek jsme mohli uskutečnit náš každoroční předvánoční jarmark, který se konal dne  12.12.2017 v prostorách naší školy.
V tento den se budovou linula vůně upečeného vánočního cukroví, štrůdlu a zimního čaje, v uších se nám rozezněla hudba vánočních koled a prodejní stoly se naplnily velkým množstvím nádherných výrobků. Atmosféru dokreslovala vánoční výzdoba, stromeček, betlém a světélkující řetězy. Již jsme se nemohli dočkat, až si společně užijeme vánoční čas.
V průběhu tohoto dne jsme měli možnost si pochutnat na čerstvě upečeném štrůdlu, perníku nebo muffinech, popíjet při tom čaj a především potěšit srdce našich blízkých pěkným dárečkem. Letos bylo opravdu z čeho vybírat. Myslím si, že jsme si to všichni užili a naladili se tak do svých domovů duchem Vánoc.
Přejeme všem krásný a úspěšný rok 2018.