Regionální kolo v plavání 2018

Středa 21. 3. 2018! A zase Chrudim! Tento tradiční organizátor regionálního přeboru v plavání si na nás vzpomněl. Naše výprava byla tradičně nejpočetnější a tomu odpovídaly i úspěchy. Je jasné, že tyto závody jsou báječnou příležitostí si ověřit výkonnost a také se pokusit získat nominaci na mistrovství České republiky, které bude opět v Liberci.
Z chrudimského bazénu jsme vylovili i celkem 25 medailí, z toho 8 zlatých a 11 stříbrných a 6 bronzových   – byla to sklizeň, už jsme ty medaile a diplomy neměli kam dávat!!!
Zde předkládáme naše medailové úspěchy

A to nepočítáme mezi naše úspěchy výkony našich odchovanců a bývalých reprezentantů, kteří plavali za Integru učiliště v Hradci Králové:  Petra Kašpara, Pepu Urbana a Filipa Ježka.
Je pravdou, že musíme zapracovat na rozšíření a zdokonalení dalších plaveckých stylů – málo našich závodníků plave kraul a znak, zde bychom mohli získávat další úspěchy. Ale na naše plavce je v bazénu krásný pohled – plavou všichni krásně. Samozřejmě – leccos ještě půjde vylepšit, ale „stylaři“ jsme byli jednoznačně nejlepší. 
Atmosféra v našem týmu byla skvělá a všem děkujeme za vzornou reprezentaci, jejich přístup k závodům.