MČR ve stolním tenise

Tak zase v Hradci a snad zase „dobrý“. Mluvíme o 23. ročníku Mistrovství České republiky žáků našich škol, které se konalo opět v naší krásné tělocvičně ve dnech 4. – 5. 11. 2015. A co je důležité – někteří vaši spolužáci měli možnost reprezentovat na této významné akci.
Z našich reprezentantů byla nejlepší Jana Feixová, která v konkurenci reprezentačních kolegyň obsadila nádherné třetí místo! MČR je každoročně pořádáno Speciálními školami v Hradci Králové a SK Integra pod patronací Českého svazu mentálně postižených sportovců.
Mistrovství ČR se účastnilo celkem 72 hráčů! Atmosféra byla tradičně vynikající, svědčící o vysoké sportovní a společenské úrovni zúčastněných.
MČR organizačně zajišťovali učitelé Speciálních škol v Hradecké ulici v Hradci Králové a členové SK Integra při této škole pod vedením Pavla Svobody a Lucie Francové (hlavní rozhodčí). Tato tradiční akce se koná v nádherné a skvěle vybavené tělocvičně Speciálních škol a přináší každoročně výjimečný zážitek sportovcům, kteří většinou nemají v běžných sportovních soutěžích až tak naději na významný úspěch. Na tento sportovní svátek se celoročně připravují, je pro ně významnou motivací pro další trénink. S rozhodováním zápasů, 2 rozhodčí na jednom stole, pomohli členové pořádajícího SK Integra a tradičně a spolehlivě studenti hradeckého gymnázia J. K. Tyla, mnozí z nich jsou aktivní hráči a rozhodčí stolního tenisu.
A jak dopadli reprezentanti Východočeského kraje? Tradičně výborně! V hodnocení krajů zvítězili!

Výsledky: MČR ST 2015